Combinatie behandeling  Obesitas - Lipodeem - Oedeem

De unieke 3 = één behandeling (Figuur 1) zorgt voor bescherming van de lichaamscellen en voorkomt dat ons lichaam mineralen uit gezond weefsel zoals botten (osteoporose), huid (cellulitis) en haar (haaruitval) haalt.

Mineralisatie van de cellen!

Basis voor succes bij o.a. een ontzuring kuur is de drastische reductie van zuren in de cellen en het oplossen en afvoeren van slakken die in het weefsel van ons lichaam worden opgeslagen (Figuur 2).

 

.

Figuur 1.

Figuur 2.

Detox  PH  waarde herstellen!

Veel personen hebben last van teveel afvalstoffen met als gevolg belasting van lichaam en geest.

 MAXMEDICAL zijn behandelingen voor mannen en vrouwen met concrete resultaten.

De locale behandelingen van MAXMEDICAL helpt de bloedcirculatie op gang te brengen.

Gezond slank worden zonder een druppel zweet!  

Met de juiste kennis, filosofie en geweldige resultaten. 

Tot 40 cm afslanken in 10 sessies met een verbeterde gezondheid. Ja dat is mogelijk. Zonder je dagelijks eindeloos in het zweet te werken. Veel mensen zijn er van overtuigd dat gezondheid en welzijn op de eerste plaats komen maar weten niet op welke manier ze dit kunnen bereiken.  

Het concept gaat uit van de schoonheid van binnen. Het in balans brengen van het lichaam, het ontgiften op gang brengen en verzuring opheffen. Dit alles  in combinatie met een relaxed en welbehagen gevoel. 

Niet hard trainen, maar op een lekkere gezonde manier bezig zijn. Een weldaad voor lichaam en geest met gerichte resultaten voor de gezondheid; vet wordt verminderd en het algehele welbehagen gaat omhoog. Maxuvite heeft dat allemaal in zich de 3-in-1 behandeling dit alles zorgt voor een verbluffend resultaat.  “Het idee is heel eenvoudig en weinig belastend. Een strakker lichaam met een mooiere huid creëer je met  2x per week 60 minuten. Het zijn verschillende speciaal ontworpen technieken die worden ingezet voor dit concept.  Om maximale resultaten te kunnen behalen. 

EMS infra rood massage pads Maxmedical masseren doelgericht het belegde bindweefsel. De soepele pads zorgen ervoor dat het bindweefsel wordt gedraineerd en werken in de diepte.

20 pads met Thermogenese effect = De lichaam temperatuur wordt verhoogt. Dit in combinatie met het EMS 4 pulse programma:

1) Massage Prikkel  openmaken (vet) cellen

2) Massage pulse    losmaken afvalstoffen

3) Massage              Kloppen draineren

4) Zachte Massage  Afvoeren draineren

Massage Short/ Band Maxmedical. Speciaal ontworpen short / band. Gemaakt van heel dun sterk anti bacterieel geweven massagestof. De short/band  behoud de pads met aangebrachte voedende crèmes op hun plaats. Deze kan in overleg met je coach op de  gewenste zone gelegd worden.

 

Bindweefsel massage met de kantelplaat

De gefaseerde bindweefsel massage techniek die het cardio vasculaire systeem activeert. Waardoor men hetzelfde effect krijgt als men een volledige work out zou doen. Liggen op de gewenste zone zonder oefeningen. Ontspannen met een welbehagen  gevoel. Via ons lymfe systeem worden alle vet vocht en afvalstoffen uit ons lichaam afgevoerd op een heel natuurlijke manier. Behandeld wordt o.a. cellulitis, cholesterol, bindweefsel versteviging, oedeem, lipoedeem, collageen, huidverbetering.   

             De juiste filosofie voor lichaam en geest! 

Voeding:  Een lifestyle programma koolhydraten gescheiden eten van eiwitten is het doel. De spijsvertering wordt eenvoudig gemaakt zodat vetten verbeterd worden opgenomen. Omdat het metabolisme eenvoudig gemaakt wordt. o.a. Hart en vaatziektes -overgewicht worden hierdoor verminderd. Ph waardes in het lichaam worden hersteld zodat men een verbeterde harmonie. Het Maxuvite concept heeft gegarandeerde resultaten. Zie de foto’s van mensen die de behandeling hebben gevolgd op de website www.maxmedical.nl Allemaal hebben ze een gezonder gevoel in het lichaam, een mooiere huid, een strakker lichaam, meer vetverbranding, verbetering van de bloedcirculatie, celvernieuwing, afvoer van afvalstoffen, zuurstofrijker weefsel en ga zo maar door. “De resultaten zijn verbluffend met deze vorm van bewegen".

                          Snel, effectief en comfortabel.                              

       Dat is waar het Maxmedical gezondheid concept voor staat!”