Testemonial

Hilde (56 jaar)

Zoals ons hele gezin, ben ik eigenlijk mijn hele leven lang al aan de zware kant geweest. Ik geloof niet dat er een dieet is wat ik niet heb gevolgd, en toch werd ik iedere keer weer zwaarder. Toen ik 126 kg woog, ben ik twee├źneenhalf jaar bij de obesitas kliniek in Hilversum onder behandeling geweest. De begeleiding bij  voeding, sport en groepsgesprekken hebben uiteindelijk geen blijvend resultaat opgeleverd. Op een bepaald moment was ik 16 kg kwijt, maar aan het eind van het traject woog ik weer 116,2 kg. En daarna werd ik geleidelijk aan weer steeds zwaarder, tot een gewicht van 125 kg.

Ook heb ik allerlei sportscholen geprobeerd, maar omdat ik sporten niet leuk vind, hield ik dit nooit lang vol. Om in beweging te blijven fiets ik wel veel. Maar dit bleek niet voldoende, want ik voelde mijn lichaam steeds stijver worden. Ik moest iets vinden wat mijn lichaam toch weer wat meer in beweging kon krijgen. En dat heb ik nu gevonden bij MaxMedical. Ik doe verschillende oefeningen op de massage kantelplaat en mijn lichaam is nu al veel gladder geworden. Bovendien heb ik minder pijnlijke onderhuidse plekken op mijn benen en heb ik veel meer kracht in mijn lijf gekregen. Dit voel ik duidelijk bij het fietsen. 

Ook heb ik het Maxuvite multipack en neem ik dus dagelijks een aantal ontzurings producten en ook vitaminen. Dat bevalt me heel goed. Ik voel me veel energieker, heb bijna geen last meer van hoofdpijn en mijn bloeddruk is enorm gedaald. Ik hoop dat ik over een tijdje geen medicijnen meer nodig heb. Door Ans heb ik meer inzicht gekregen in gezond eten. Ik ben nu in 6 weken tijd al 6 kg afgevallen.        En dat zonder dieet!

Dit werkt echt voor mij.