!
!

Voeding

Goede voeding vormt de basis voor een gezonde lichaam samen met beweging, massage en of sportbeoefening. Wat men eet bepaalt hoe men zich voelt, hoe men functioneert en hoeveel weerstand men heeft. Toch raken steeds meer deskundigen ervan overtuigd dat het lichaam extra hulp nodig heeft. Dit vooral omdat de voeding niet meer de hoeveelheid voedingsstoffen bevat van vroeger en men een jachtig bestaan leidt in een vervuilde omgeving. Denk maar aan alle additieven in de voeding of aan de recente dioxine- en bse- besmettingsschandalen.

Het gebruik van voedingssupplementen heeft slechts dan nut, wanneer de voeding evenwichtig is samengesteld . Uit de voeding haalt het lichaam de stoffen die nodig zijn om goed te kunnen functioneren, presteren en groeien: Koolhydraten voor energie; Eiwitten om spieren, bloed, enzymen en genetisch materiaal op te bouwen; Vetten als energiebron en voor een goed werkend afweersysteem; Water als transportmiddel van voedingsstoffen en temperatuur regelaar; Essentiele voedingsstoffen: vitaminen, mineralen, spoorelementen etc. om het lichaam optimaal te laten functioneren.

 

Maxuvite ontwikkeld voor IEDEREEN die met gezondheid en hormonen in balans brengen bezig is en zijn prestatie of gezondheid wil verhogen. Creme en voedingssupplementen die dan ook door iedereen kunnen worden gebruikt. Ieder supplement brengt je dichter bij je doel!

Daarnaast zijn supplementen hulpmiddelen om uw persoonlijke doelstellingen sneller en meer verantwoord te behalen.Voedingssupplementen kunnen u namelijk meer uithoudingsvermogen geven en zorgen ervoor dat het bereiken van het door u gestelde doel gemakkelijker behaald wordt.

Voorbeelden van persoonlijke doelen zijn:
- Hogere prestaties leveren 
- Mooie gezonde uitstraling

- Sneller herstel, weerstand, gezondheid
- Meer kracht met meer energie.